29 07 2021

Türk Tabipleri Birliği Asistan ve Genç Uzman Hekimler Kolu tarafından 28-29-30 Ağustos 2021 tarihlerinde İzmir Karaburun’da Yaz Kampı düzenlenecektir.

2134/2021                                                                                                                28.07.2021

Örgütlenme çalışmaları ve yeni dönem faaliyetlerini değerlendirmek üzere bir araya geleceğimiz Yaz Kampı’nın genç hekimlere duyurulmasını ve etkinliğe katılması için odanız tarafından görevlendirilecek isimlerin iletişim bilgilerinin (GSM-mail) 12 Ağustos 2021 tarihine kadar tarafımıza bildirilmesini bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Prof. Dr. Vedat Bulut                                                                                                                     TTB Merkez Konseyi                                                                                                           Genel Sekreteri

Ek: Yaz Kampı Duyurusu görseli