06 11 2020

Hacettepe Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (HÜKSAM), tarafından UNFPA, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu ile birlikte “Covid-19 Pandemisi Sürecinde Kadın Sağlık Çalışanlarının Özelleşmiş İhtiyaçlarının Değerlendirilmesi Araştırması” yürütülmektedir.

Bu çalışma koronavirüs (Covid-19) pandemisinin yaşandığı bu dönemde, özveri ile kesintisiz hizmet sunan kadın sağlık çalışanlarının karşılaştıkları riskleri, yaşadıkları güçlükleri ve gereksinimlerini saptamayı amaçlamaktadır. Araştırmaya yalnızca kadın sağlık çalışanları katılım sağlayabilmektedir.

Araştırmanın üyelerinize duyurulması, varsa sosyal medya hesaplarınızda yaygınlaştırılması ve doldurulmasının özendirilmesi konularında ilginiz ve desteğiniz çok değerlidir.

Araştırmanın tanıtım materyali ektedir.  Desteğinizi bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Prof. Dr. R. Şebnem Korur

Başkanı