03 04 2020

AİLE HEKİMLERİMİZE KİŞİSEL SAĞLIK EKİPMANLARI DAĞITTIK

Sevgili ve değerli meslektaşlarımız,

Pandemi sürecinde büyük bir çalışma baskısı altında kalıp sağlık kaygısı da taşımaktayız. Hepimizin bildiği üzere kişisel sağlık ekipmanlarına ivedilikle ve tam olarak ulaşmak şu an çok zor olup, arz talebi henüz karşılamamaktadır. Bağış olarak odamıza sağlayabildiğimiz ekipmanları, en çok hasta gören ASM’lere ve Covid-19 (+) hastalara bakan DDH ve PÜ Tıp Fakültesi Enfeksiyon, Göğüs Hastalıkları, Yoğun Bakım birimlerinden başlayarak dağıtmaya başladık. Odamız olarak malzeme temin edebildiğimiz sürece tüm hekimlere ulaştırmaya çalışacağımızı, ihtiyaçlarınızı,isteklerinizi odamıza iletmenizi ve siz hekimlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha belirtiyoruz.

Sağlıcakla kalınız...

DENİZLİ TABİP ODASI