31 08 2020

TABİPLER ODASI’NDA BAŞKAN PROF. DR. RIZA HAKAN ERBAY

Tabipler Odası’nda Başkan Prof. Dr. Rıza Hakan Erbay

Denizli Tabip Odası 4 Temmuz'da Genel Kurul, 5 Temmuz'da seçimlerini gerçekleştirdi. Çağdaş Hekimler Grubu adayı Prof. Dr. Rıza Hakan Erbay Başkan seçildi.

4 Temmuz’da gerçekleşen Denizli Tabip Odası Genel Kurulu’na Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Eğitim İş Denizli Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan ve protokolden birçok isim katıldı.

Denizli tabip odası seçimlerini 309 hekimin 268 oyu ile Çağdaş Hekimler Grubu adayı Prof Dr Rıza Hakan Erbay aldı. Eski Başkan Dr. Meral Alten kongre delegesi oldu.

Denizli Çağdaş Hekimler Grubu Yönetim Kurulu:

Prof. Dr Rıza Hakan Erbay, Dr. Ahmet Ünsal Ateşer, Dr. Bedriye Fercem Erbay, Dr Yaşar Altın, Dr. Mehmet Ülke, Dr. Emel Aslankara, Dr. Selda Sevtap Akbulut Demirci.

Büyük Kongre Delegeleri:

Prof. Dr. Gökhan Önem, Dr. Meral Alten, Dr. Belkıs Sınık, Dr. Hüseyin Atıcı, Dr. Oğuz Peker, Dr. Selçuk Ünal, Dr. Gökhan Deda.

Denetleme Kurulu:

Dr. Tevfik Köksal Köseler, Prof. Dr. Göksel Altınışık Ergur, Dr. Özgür Kalkancı.

Grubun Onur Kurulu’nda da 5 isim bulunuyor.