18 04 2019

17 Nisan 2019 sağlıkta şiddeti önleme gününde Denizli Tabip Odası olarak işini yaparken, hastaları ve hasta yakınları tarafından öldürülen hekimlerimizi andık. Basın açıklamamıza katılan AKP milletvekili Nilgün Ök Hanıma,CHP milletvekili Kazım Arslan Beye,CHP il başkanı Mahir Akbaba’ya ve yönetim üyelerine Merkezefendi ilçe başkanı Tolga Varlıker’e, Merkezefendi Belediye meclis üyesi Sündüs Başsorgun’a yönetimlerine Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği yöneticilerine, Sağlık SEN, SES,Atatürk Düşünce Derneği yönetici ve üyelerine, Eğitim İş Başkanı Namık Aydoğan’a, Denizli Düşünce Kulubünden Seval Uysal’a, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği eski başkanı Ümran Aygün’e, Yeni Köy Enstitüleri Dernek Başkanı Ayşegül Odabaşoğlu’na, DOD başkanı Dudu Karaman’a ve tüm STK lara, hekim arkadaşlarımıza, sevgili Denizli halkımıza ve değerli basın mensuplarımıza verdikleri destek için Tabip Odası Yönetimi adına çok teşekkür ederim.

Dr. Meral Alten

Denizli Tabip Odası Başkanı